My Members....

Feb 9, 2010

Wedding...

Salam...

Emmm...so masa kat S'pore kitaorg gi lah wedding em...cucu kepada Tok Usu...em so after gi IKEA trus lah ke rumah pengantin nyer...dia wat kat taman...em lawa gak siap dengan persembahan kuda kepang lagi....em..tapi yang sedihnyer tak dapat nak jumpe pengantin masa tuh coz kitaorg gi pun dah kul 3.30 ptg...maybe pengantin dah gi bergambar outdoor...kot..tah lah..tapi coz dah lapa sangat masa tuh tak kisahlah pengantin de ke tak...sampai trus makan n tengok persembahan kuda kepang tuh lah...so layan lah gambar kat bawah ni yeee...

pelamin pengantin..mane tah pengantin dah gi..huhu..



ni kek pengantin...pulut dilapis dengan serunding...em yummy..









ni lah gambar2 persembahan kuda kepang n thanks to didi coz jd cameraman ari tuh..
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...