My Members....

Feb 8, 2010

IKEA Lagi Kerrrr...

Salam

Lor..masih demam IKEA ker? tak bis2 asyik gi IKEA...or no...kali ni gi IKEA coz my sis nak bli lemari utk amani...so ayah, mak, didi, hubby n me pun hikut sekali...n rupe2 nyer kat S'pore de 2 IKEA lah pulak..asal lah tak wat satu kat jb...kan ke senang nak gi...  T_T ...neway penat gak lah jalan kat IKEA yang semestinyer besar n luas nih..but disebabkan mencuci mata so tak sedar lah kaki dah penat berjalan...n perut pun dah mula lapar...actually kitaorg masuk S'pore coz nk attend sedara ayah nyer wedding..pape pun layan lah gambor nyer dulu...bebelz tak bis...

didi gan pensel kontotnyer...konon banyak sangat lah nak beli...


dis bedroom has been chosen by sara amani...mama n papa amani pe lagi...tak faham2 ker..huhu..


rak kaca yang kemas n cantik lah nyer..simple n nice..



hubby fening pilih jam...or tak tau nak tengok jam mane satu..


lepak jap lah penat...sambil berposing...


hubby n a.zali tengok tv ker tengok rak tv?


wah ni try kosi ker mengambil kesempatan rehat2 ni..


nak berehat juga...penat nyer jalan...


wah cantik kan rak2 biru itew...


dating jap gan hubby..


cak..


antara ruang office yang cantik..emm

ni lak nak ambik gambar tempat letak2 baju tuh...nampak cam kemas jew..kan best klu de 1 lek tempat letak baju jew..emmmm

lepak depan tv cam ni kan besh...


n bincang pe lah tul....sara dah penat lari2...


hubby nak jahit ker?


hubby yang kepenatan tertido ker? didi pun nak tidor gak ker? 


eh eh...katil sebelah2 ker? 


bedroom ni kemas tul ek..hubby pun try lah berposing..


em romantik kan katil nih...



mak, ayah, along n a.zali lepak2 jap bincang2 nak beli per kot?







ayah tul2 menghabiskan masa melayan amani...wah2...


hah!!! giant pun de kat S'pore...berhadapan dengan IKEA jew..
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...