My Members....

Apr 16, 2010

RM 5.00 SHJ YE...

salam...

ok...semalam after kije hubby ambik lambat...so dia pun kata jom lah kita trus gi makan...hehe...aku pun ske lah...pilih nyer pilih tempat...teringat lak dak2 opis ni suh try mkn kat hutan bandar...hubby pun kata orait...kete pun berdesup lah gi sane...em...kat hutan bandar ni memalam cengini glamer gan chicken chop RM5...ye tidak akan dapat dimana2 tempat lain...so untuk tau samada sedap atau tak kitaorg pun pegi lah mencube...ok korang layan dulu gamba hubby n me ekh...


ok ni tempat kejadian ye...

hubby dah lapa...makan otak2 dulu...

ni air yang kitaorg minum ye...

ni lah chicken chop nyer...

aku pun nak interframe gak..hehe...

skang nak citer pasal sedap ke tak...em berikut point2 yang perlu korang amik kira klu nak gi situ ye...

  • korang kene tunggu lame baru dapat makan ye...servis lambat...even air pun lambat sampai..so klu korang dah lapo giler elakan dari gi situ...kang ada yang mengamuk lak...
  • chicken chopnyer ok lah...sedap...besar jugak...tak de ar kecik cam yang aku imagine kan...berbaloi2 coz harga hanya rm5
  • kuah sikit dan cair...then dia just tambah mayonise sahaja...em...

tu jek ar...aku tak de lah cakap tak sedap...ok...but aku jenis yang ske makan dengan kuah black paper yang banyak..so tak puas tapi sangat mengenyangkan coz saiz samer jek walaupun kita bayar rm12 di tempat lain....klu nak rasa gi lah ye...kedai ni bukak dari kul 7.00 mlm ye...
selamat mencube!!!!


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...