My Members....

Apr 11, 2010

SoMeWhErE...GueSs...

Salam...

em...pe tempat yang best slalu korang gi...kadang-kadang dah boring lak asyik2 gi shopping complex je...em ni beberapa tempat yang best aku senaraikan (selain daripada shopping complex)...
  • Zoo... aku ske binatang so zoo memang best klu nak gi...but if its rainy day jangan lah gi...for sure its smelly...auch..so...tapi klu tak silap lah kan...dah bertahun2 kot tak gi zoo...last gi masa darjah tiga...what? eh tul lah...dah lama siot...ti lah ajak hubby gi..hahaha

  • Pantai...em ni pun best gak...lagi2 lah klu nak mandi...semestinye best...gi pantai ni tak de lah bertahun tak gi...baru jek tahun lepas gi port dickson...leh release tension jerit kuat2 kat laut...wah best tuh...em...

  • Museum...ah? museum ker? em...cam rombongan budak skolah lah plak gi museum nih...xcely best gak klu nak tau sejarah tempat or citer2 sejarah...em...akan ku fikirkan...(night at the museum...tetibe teringat lak...best kan citer tuh..)

  • Fun Park...em...best gak...cam fun fair ke...genting ke...best...tapi duit pun cam air lah masa tuh...haha...
em..tak tau tempat lain lagi...klu korang de idea lain...silalah bagi tau ekh...haha
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...