My Members....

Apr 20, 2010

wEDiNg Alliy n Rifqah...

salam...

(gambo ni ms bersanding sebelah pompuan, tak dapat nak ambik gambor lah ms sebelah laki nih..sowie)

ni nak citer bout majlis kawin yang hubby n me attent ms weekend ari tuh...tapi sori lah yer...tak dapat nak hambik gmbo coz my hp wat in low battery...so nak citer gak...venue kat Starhill, Kempas...k aku citer satu2 k...

makanan  - best giler dah lah aku ni memang kuat makan (hoho no wonder lah my badan like dis) then dis is the menu, nasi putih + lauk kampung, nasi minyak, nasi beriani, ns ayam, kambing panggang, ayam panggang, capati, sup tulang, kuih muih, buah buahan, sate, otak2, Yong Tau Fu... tu jek yang aku leh ingat...

minuman - biasalah pelbagai jenis minuman...macam2 color de...de cendol gak..

aktiviti - ni pun best...sukaneka semestinyer..hadiah besar2 gak..tapi aku tak interframe lah nyer...budak2 jek ar...then de cabutan no. bertuah...n im the unlucky ye...then de swiming pool kan..tapi tetap budak2 jugak yang main..cian aku...hehehe

ok tuh jek ar..oooo last but not least..ni door gift yang aku dapat..ye..TARA...


ni tiga benda yang aku dapat...


porseline mug..

beg...best dapat yang ni...coz lain dari yang lain..

n dis is payung ye...lawa gak...kretif tul org yang wat payung nih...

motif gambar yang ni????
ok gah windu kat hubby nih...dah dua hari tak jumpe hubby..hubby gi pancing kat mersing...em..
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...