My Members....

Apr 25, 2010

Tak Ske!!!! Tak Ske!!!! Tak Ske!!!!

Salam...

 
nak citer pasal pe yang laki suke wat n pompuan tak ske sangat...em tetibe aku nak wat entry nih...n tertibe aku terfikir sebenornyer...haha...

  • kita dok citer pasal baju kat MJ tuh murah de sale...tetibe gah syok2 citer tibe2 dengar org berdengkor...ha pe citer...rupenyer dia dah tido...grrrrrr citer sorang2 lah nyer...
  • bile kita perasan bf / husband kita pandang pompuan lain yang serius seksi...(cam nak bagi back hand jek...haha)
  • bila dia tetibe menyatakan pujian yang tak kene tempat pada org lain n orang lain itu adalah pompuan...(hampeh tul)
  • bila gi shopping compleks dia trus gi jalan kat tempat baju laki...alamak tak pandang pun tempat ladies...tak de harapan lah nih ye...
  • bila kita merajuk dia leh wat tak tahu jek....wat tak faham jek...n kadang2 leh tanye merajuk ker?
  • bila kita nak membebel jek dia pun try lah citer lawak bodoh...n kadang2 kita pun tak dapat nak membebel coz gelak...tapi ati sakit gak coz tak dapat nak bebel kat dia...
haha tu jek yang aku leh listkan sekarang...so korang de nak tambah...silakan ye...n ini adalah dari pengalaman dan pemerhatian yang aku wat lah...em...macam2...tapi de gak laki yang sebenarnyer tak tahu cara diaorg tuh sebenornyer membuatkan org pompuan tak ske...em...camnerlah nak bagi tahu.....
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...